Kokoonpano

Laulu

Jane Haavisto

Jane on eturivin loistava keskipiste, tähti isolla T:llä, blondi jolla on omituinen huumorintaju ja raa'an kaunis ääni. Varoitus vaan miehille että tämän kauniin blondin hennon ulkokuoren alla on tiukka muija, joka tarkoittaa mitä sanoo laulussaan Rally: "Jos luulet että olen pieni nukkesi, et selviä siitä hengissä..." Katsoa saa mutta ei koskea! Jane tekee suuren osan biiseistämme vahvalla fiilispohjalla, sovitettuna lähinnä tennismailalle ja korkokengän koroille. Siitäpä sitten kitaristi ja basisti yrittää saada tolkkua ja aikansa arvailtuaan pienten konfliktien jälkeen (joo ei sinne päinkää, kokeilkaa jotain toista sointua....) syntyy niistä loppujen lopuksi aina upeita biisejä. Jane on aarre!!!


Viulu, sähköviulu, taustalaulut, lehmänkello ja mitä nyt mihinkin tarvitaan

Karo Tiuraniemi

 

Karo on energinen rokkiviulistimme! Ammattilainen, ja sen huomaa!!! Mutta annamme sen hänelle anteeksi! Kuuluisa myös siitä, että on lupautunut soittamaan keikoille eri kokoonpanoihin instrumentteja jo ennenkuin on ehtinyt opetella miten niitä soitetaan - ja selvinnyt! Myös potkutyöskentely onnistuu lavalla tarvittaessa! Joukon nuorin, salakuljetettu jo alaikäisesä keikoille ja raakaan rokkitouhuiluun joita sitten popjazz konservatoriossa on yritetty paikkailla....Musiikillisia kantavia voimia, kunhan vaan saadaan paikalle - ajoissa!!!


Kitara, taustalaulu

Jussi Kangas

 

Kitaravelho! Osaa soittaa jumalattoman kauniisti kitaraa!!! Joskus eksyy kauas kitarasoolon korkeuksiin jonne tavallisilla kuolevaisilla ei ole asiaa, kunnes me muut kiskomme hänet julmasti biisiin takaisin...... Soittaa mitä vaan! Tosta vaan! Koko ikänsä soittanut ja saa siitä myös elantonsa. Myös erittäin urhoollinen mieshenkilö, kun nikottelematta suostui muijabändiin mukaan!


Basso, taustalaulu

Tuikku Asikainen

 

Tuikku hullaantui bassoon 1990 tienoilla soitettuaan sitä ennen kitaraa ja muita instrumentteja. Bassosta löytyi ehtymätön intohimon kohde. Koko musiikin kokeminen kääntyi toisinpäin, rytmistä ja matalista äänistä lähteväksi. Tuikku tekee biisejä sydämellä ja kiihkolla. Myös bändin kummallisimmat ideat tulevan Tuikulta ja turha sanoakaan, ettei niistä julkisuuteen pääse kuin osa - bändin onneksi! Ajoittain todellinen basistivitsi, lähtenyt mm keikalle ilman bassoa ja soittanut ainakin yhden keikan bassovahvarin volumenappi nollilla äänimiehen hikoillessa ympärille (miksi p...keleessä tämä ei kuulu). Bändin vanha, väsymätön kapinallinen!


Rummut

Tiina Rajala

 

Tiina on syntynyt rumpupalikat käsissään ja lapsena jo lyönyt kakkosia pöydän reunaan rumpali isän ja rumpaliveljen ohjeiden mukaan. Tiina on rennon tiukka fiilisrumpali joka lukee aktiivisesti bändin jäsenten ajatuksia ja luo uutta. Tiinalla on omituinen, aivan omia ratojaan kulkeva huumorintaju. Tiina on vaatimaton luonne, josta huomaa vasta kun hän tarttuu rumpupalikoihin, että siinäpä vasta todellinen, monet keikat kiertänyt rokkimuija!


 

Miksaus, äänet ja kuvat

Petri Asikainen

Petri on äänimies-roudari-itihme-kuski-kokki-rauhanneuvottelija kaikki samassa persoonassa. Myös esteetikko. Rakastaa savustaa bändin kauas sumupilven sisään vaikka yskisimme avunpyyntöjä (hei älkää marisko kun on nii h---lvetin hienon näköistä). Petri on täydellisyyden tavoittelija- hyvässä ja pahassa. Emme saa kertoa julkisesti kuinka kauan hänviimeisteli levyämme! Mitäpä hän ei tekisi bändimme eteen - paitsi napatanssia lavalla, mikä on suuri sääli, sillä hän tekee sen todella hyvin....


Bändin aiempia jäseniä

Sany Kallio (bändissä 1992- 2005)

Sany oli bändimme perustajajäsen ja kitaristi. Monet keikat soitimme yhdessä ja monet hauskat keikkareissut. Itäsuomalainen suunsoitto nousi korkeimpaan potenssiinsa Sanyssa kun päästiin Iisalmeen keikalle Sanyn kotiseudulle. Sillä reissulla oli posket naurusta kipeinä. Sany pakeni kaupungin meluisia bänditouhuja maaseudun rauhaan ja on viihtynyt mainiosti kissojen, koirien, vuohien ja kanojen seurassa. Ikuinen ystävämme!!!

Jenni Veikkola (bändissä 2005-2006)

Jenni on lupaava nuori kitaristityttö, Jussin entisiä oppilaita, josta saamme varmasti vielä kuulla jos vaan jaksaa pysytellä kitaran varressa kiinni. Jenni on mukana 2006 äänitetyllä levyllämme ja videolla "Ghost".

Mm. Tyde ja Päivi olivat rumpaleitamme ihan alkutaipaleella, taisi niitä muitakin käydä touhujamme ihmettelemässä mutta nämä naiset olivat mukana enemmän kuin yhden treenin verran.

suomi

Stay connected