Absolutely Play Girls Magazine!

Absolutely Play Girls Magazine- kiertue

P.G.M 20 v!

Olemme porilaislavialaissöörmarkkulaisespoolainenrokkibändi! Bändimme on perustettu Porissa v 1992 . Olemme kasvaneet yhteen ja pysyneet yhdessä! Valtaosa bändistämme on ollut mukana alusta asti. Tästä olemme iloisia ja ylpeitäkin. Aloitimme tyttöbändinä, mutta matkan varrella tarttui myös mies messiin!

Musiikki:

PGM on PunkGrooveMetallia! Asenteella ja kokemuksella! Riemulla ja räimeellä! Omii biisei on neljänkymmen paikkeilla ja uusia pukkaa. Party-vuoden kunniaksi väännetään Absolutely Play Girls Magazine tupla-albumi: Party-party ja Bikiniwax-mix-x-mas-party.

Kokoonpano: Jane Moijanen, laulu, Karo Tiuraniemi, viulu ja laulu, Jussi Kangas, kitara ja laulu, Tuikku Asikainen, basso ja laulu sekä Tiina Rajala rummut.

Kitaristimme on päätoiminen muusikko ja musiikinopettaja, viulistimme ammattimuusikko, muut muuten vaan kajahtaneita. Kimpassa olemme pitelemättömii...

Absolutely Play Girls Magazine kiertue:

Alkaa Porissa kesäkuussa ja ajatuksissa olisi osallistua ainakin Pori On The Rocks tapahtumaan 15.6, Validi Sekmentin keikalle, Tulli-baarin sunnuntaisettiin sekä rieukkua Aallonmurtajassa 28.7 helsinkiläisten rokkisisojen, Revenge of The Boot'n kera. Porista jatkamme Tampereelle ja Helsinkiin.

 

H a e m m e l i s ä ä k e i k k a p a i k k o j a j u h l a k i e r t u e e l l e ! ! !

 

Joten jos sinua kiinnostaa kehräävän kiivaat laulut, sähäkän säihkyvät sähköviulut, korkeuksissa kimaltavat kitarat, rennon raivokkaat rytmit ja anarkistisen iloinen lavaesiintyminen, otahan yhteyttä!

 

Tuikku/PGM

 

INFOO:www.playgirlsmagazine.com, Facebook /Play Girls Magazine,

YHTEYS: Tuikku Asikainen 040 827 0585, tm.asikainen@sci.fi

LIVE NÄYTTEIT: http://www.youtube.com/playlist?list=PLD6B605FA752CEA0A

 


 

suomi

Lisää uusi kommentti

Stay connected