Blogi

25 vuotis juhlavuosi alkoi

Niin se aika kuluu! Ollaan 25 vuotisjuhlavuoden eikalle keikalle menossa tulevalla viikolla. Tätä www sivua ei ole juuri tullut päiviteltyä, kun ollaan enempi oltu facebookissa. Facebookissa miedät löytää ihan hakemalla nimellä Play Girls Magazine. Sieltä löytyy kuvia ja videoita ja keikkatietoja, joten en niitä tässä vaiheessa päivitä tähän. Halusin vain kertoa, että olemme aktiivisia, vaikka se ei juurikaan tällä sivulla ole näkynyt. Ja tämän sivuston haluan pitää vielä yllä, koska täältä näkee meidän historiaa mukavasti.

Undefined

Absolutly Play Girls Magazine 20 v juhlavuosi lähestyy kohti huippuaan!

Jees, on ollut mahtava vuosi. On riekuttu keikkoja siellä sun täällä ja  hauskaa on ollut! Sitten riekuttiin levyä Juha Kormanon studiolla ja siellä vasta hauskaa olikin. Ja kun se riemu loppui lähestyy juhlavuoden huipennus - levyn julkkarikeikka Montussa 21.12 .12 - ei hassumman näköinen päivämäärä ollenkaan tähän huipennokseen. Petri vääntää kantta valmiiksi tuossa pöydän toisella puolella Joonas Mäkivirran ottamista kuvista. Kissat riehaa tietokoneen molemmin puolin, huusholli on sotkussa ja työt häiritsee tärkeämpiä asioita. Pian alkaa viimeiset kenraaliharkat alkaa kohta olla käsillä.

Undefined

Absolutely Play Girls Magazine!

Absolutely Play Girls Magazine- kiertue
P.G.M 20 v!

suomi

Käy myös Facebook sivuillamme!

Siellä on melkolailla aktiivista päivitystä luvassa kuulumisiimme, keikkatallenteita ja kuviakin, jahka saan niitä sinne laitettua. Parhaillaan ollaan Rokkisiskorokki-kiertueen merkeissä keikkaltu ensin Helsingissä ja sitten Porissa. Ollaan saatu uusi tuttavia ja hervottoman hauskaa on ollut- ja tulee olemaan jatkossakin ;)

Tuikku, basisti

Undefined

Rokkivuosi vaihtuu riemullisissa merkeissä!

Vuosi on ollut erinomainen. On saatu uusi, erinomainen "Love and Pain " cd aikaiseksi ja kierretty sen merkeissä. Kiertue jatkuu ensi vuoden puolella ja mm rokkisiskomeininkiä on luvassa helsinkiläisten vieraidemme kanssa! Ollaan treenailtu aikalailla ahkerasti, melkeinpä joka viikko, mikä alkaa olla näin pitkään toimineelle bändille, niinkuin me ollaan, melko harvinaista. Mutta se on niin, että yhdessä soittaminen on niin kivaa, treeneissäkin. Sinne menee väsyneenä päivän töistä ja touhuista ja lähtee hymy korvasta korvaan ja on niin hyvällä tuulella, ettei uni meinaa tulla...
Uuden vuoden

Undefined

Levyjulkkarikiertue alkaa!

Kesällä Kormanon Juhan luona äänittämme CD on valmis ja juhlimme sitä tulevilla keikoilla, joista ensimmäinen on Music Club Montussa 24.9. Olemme tosi innoissamme äänitteestä, äänitykset sujuivat käsittämättömän helposti ja levystä tuli sellainen kuin toivoimme. Nyt on kiva käydä keikoilla uunituore cd kainalossa. Uudet biisit jo hieman tönivät ajatuksissa ja odottavat vuoroaan tulla esille... Uusi esitekin on saatu värkättyä ja keikkamyyjäkuvioita on järjestelty. Syksy on alkanut hyvin.

Tuikku/basisti/PGM

Undefined

Äänitykset ovat alkaneet

Porin On The Rocks on todella hauska! Niinkuin aina! Oli mukavaa soittaa ja kuunnella tuttujen bändien uusia biiejä. Joku uudempikin, mukava tuttavuus löytyi. Tällä kertaa oli mukavana yllätyksenä Helon ottamat upeat kuvat, joita näkee pian näiltäkin sivulta ;)
??nitykset ovat alkaneet Kormanon Juhan kanssa. Mahtava päästä pitkästä aikaa levyn tekoon jälleen. Edellisestä on jo...hetkinen....kolme vuotta aikaa. Tuntuu pitemmältä, niin paljon on uusia biisejä tehty. No, nyt niistä tulee dokumentoitua 4-5.
Rokkikesä on alkanut!
Tuikku/basisti

Undefined

Rokkiriemua Pori on the rocks festareilla tulossa!

Tosi hauskaa olla mukana, jälleen tällä festarilla. Perinteisesti meno on aina ollut mukava ja tällä(kin) kertaa meillä on mukana myös melkolailla hervottomia biisejä. Joten tule mukaan riemuun kannustamaan meitä ja muitakin. Rokki on rajaton riemu!
Pohditaan mitä biisejä otettaisiin tulevalle levylle. Kiitos Porin kulttuurilautakunnan, meillä on levyapurahaa ja sukanvarteenkin on jo säästettynä toinen mokoma, eli nyt puuttu vain aikataulut ja itse toteutus.

Undefined

Julisteet tulleet painosta!

Oikeastaan ensin tuli, kohtalaisen järkyttävä, vaaleanpunainen versio... Lievän taistelun jälkeen saatiin värit kohdalleen ja uusi nippu julisteita. Seuraavaksi pohditaan, milloin mentäisiin studioon. Uutta materiaalia alkaa olla todella paljon.

Undefined

Uusi juliste on valmis!

Vuosi alkaa olla lopuillaan. Juliste on valmis, uusia biisejä on tehty, vanhoista on tehty uusia maukkaita versioita ja hyviä keikkoja on heitetty! Lokakuun keikalta on reipashenkinen keikkasetti taltioituna musiikkia-sivuillemme. Käy kuuntelemassa! Hauskaa oli! Ei muutakuin kaikille rauhaisaa joulunaikaa ja riemukasta uutta rokkivuotta 2010!

tv
Tuiku/basisti

Undefined

Sivut

Subscribe to RSS - blogit

Stay connected